Le Grand Tour 2017

Le Grand Tour 2017, een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van cruisen met een classic car houdt. Wij reden mee en boden technische ondersteuning aan. Er reden 50 prachtige wagens mee van vóór 1976, dit langs prachtige steden en parels van landschappen. Het was als het ware een echt eerbetoon aan alle unieke classic cars.

Woensdag 24 Mei // Kortrijk (be) > Versailles (fr)

Le grand départ: de eerste regelmatigheidsproef ging van start. We volgden de Schelde stroomopwaarts richting Frankrijk en doken de groene rand rond Parijs binnen richting Versailles, bakermat van vorstelijk vertier.

Donderdag 25 Mei // Versailles (fr > Nantes (fr)

We reden doorheen het Parc Régional du Perche, voelden het goddelijke asfalt van het circuit van Le Mans, het Franse mekka voor wie van auto’s houdt, en we lieten ons leiden door de Loire richting Nantes, waar samen met Jules Verne dromen zijn geboren.

Vrijdag 26 Mei // Nantes (fr) > Bordeaux (fr)

Een culinaire droomreis: Langs de Golf van Biskaje via de Périgord en Cognac kwamen we in Bordeaux aan, waar wereldwijnen hoogtij vieren.

Zaterdag 27 Mei // Bordeaux (fr) > San Sebastian (es)

We bleven trouw aan de Golf van Biskaje, bedwongen de Pyreneeën en vonden onderdak in het machtige San Sebastian: gastronomie, golven en glorie die nooit vergaan. Hier huldigden we de winnaar van de regularity, want hier eindigde Le Grand Tour. Bijna…

Zondag 28 Mei // San Sebastian (es) > Bilbao (es) > Kortrijk (be)

Echt afsluiten deden we met een korte verbindingsetappe naar Bilbao, waar we de auto’s op de vrachtwagens geladen werden en we zelf richting België vertrokken.

  • Le Grand Tour 2017
  • Le Grand Tour 2017
  • Le Grand Tour 2017
  • Le Grand Tour 2017
  • Le Grand Tour 2017
  • Le Grand Tour 2017
  • Le Grand Tour 2017

Klik op de kleine afbeeldingen om deze te vergroten.